Sieraad pakketje

Het steentje met een gaatje voor het koordje is verpakt in een Organza zilver zakje en is, ongeveer 4x2x1cm, wat nog bewerkt moet worden. Verder tref je een rasp, een grof stukje schuurpapier, diverse soorten water schuurpapier en een koordje.

Ga in een gemakkelijke houding zitten met een handdoek op schoot. Het avontuur gaat beginnen. Met een huishoudmesje kun je voorzichtig een model in het steentje snijden.

Vervolgens ga je met het donkere stukje schuurpapier de nodige krassen weghalen, ook kun je hier nog mee modeleren. Let op: dit gaasje niet nat gebruiken! Hierna ga je met de andere schuurpapiertjes aan de slag, van grof naar fijn.

Het kan ook zo zijn, dat je juist een stukje steen ruw wil houden, helemaal prima. Het wordt jou unieke sieraad. Wanneer het sieraad voor jou klaar is zet je deze in de was. Je kunt het beeldje eventueel weer in het Organza zakje terug doen en als cadeau weggeven.

Rust en ontspanning

Het werken met dit steentje geeft je uren plezier. Door bezig te zijn met dit steentje wordt je rustig en het maakt je hoofd even leeg.

Sieraad pakketje bestellen - Staal en steen - beeldhouwen in Friesland
Sieraad pakketje bestellen
Voor slechts € 9,95 (incl.verzendkosten)

Bestel nu

Sieraad pakketje bestellen

Vul onderstaande gegevens correct in en je ontvangt zo snel mogelijk een betaalverzoek via de app. Of maak € 9,95 over op Giro NL89INGB0006092637 t.n.v. Staal en Steen o.v.v. Sieraad pakketje en je naam.
Wanneer het bedrag op de bankrekening is ontvangen, wordt het sieraad pakketje naar je toegestuurd. Je gegevens worden éénmalig gebruikt om te zorgen dat je unieke sieraad pakketje zo snel mogelijk bij je op de mat ligt en aan de slag kan gaan.


    MevrouwDe heer    Betaalverzoek via whatsappOvermaken via de Bank