Ervaar je veel stress in je lijf?

Met deze workshop kom je geheel tot rust

Workshop

Voelsteen maken

Heb jij last van stress of gespannen spieren? Met deze workshop kom je geheel tot rust. De uitdaging is om tijdens het maken van je voelsteentje je ogen dicht te doen en de tijd te  nemen om het steentje te voelen.

Vaak zit er dan voor jou een niet prettig randje of deukje , deze kan je weghalen met een gaas-schuurpapier. Dit kun je ook met je ogen dicht doen, dan blijft het spannend en word je niet afgeleid.

Vind je dit te spannend dan doe je je ogen open en ga je zo de niet prettige randjes en deukjes weghalen. Eventueel kun je er vormen in snijden met een kleine rasp of snijmesje.

Uiteindelijk maak je een steen die prettig aan voelt in jouw handen, of past op de spiergroep waar je klachten hebt. Vervolgens ga je je voelsteentje polijsten met schuurpapier zodat het voelsteentje steeds gladder aan gaat voelen. Als eindpunt ga je het voelsteentje in masseren met was.

Tijdens deze workshop leer je in vogelvlucht de basistechnieken van beeldhouwen. Geschikt voor jong en oud. Ontzettend leuk om samen te doen met collega’s, je vriendinnen, buurtgenoten of familie. Deze workshop is ook op locatie mogelijk.

Voelsteen maken
22
50 per les
 • 2 uren beeldhouw les
 • Inclusief steen
 • Gebruik van het beeldhouw
  gereedschap
 • Professionele begeleiding
 • Gratis kopje koffie/thee
128888692_1866048133535487_3130569428567177302_o
voelsteentje
20190926_130358
DSCF4272
20190912_130503

Online bestellen

Voelsteen pakketje

Heb je geen tijd voor deze leuke workshop? Ga dan fijn thuis aan de slag met dit doe het zelf pakketje en maak je eigen voelsteentje.

De uitdaging is om je ogen dicht te doen en de tijd te nemen om het steentje te voelen. Vaak zit er dan voor jou een niet prettig randje of deukje, deze kan je weghalen met het gaas schuurpapier. Dit kun je met de ogen dicht doen, dan blijft het spannend en word je verder niet afgeleid. Vind je dit te eng dan doe je de ogen open en ga je zo de niet prettige randjes, deukjes weghalen. Eventueel kun je er later vormen in snijden met een huishoudmesje.

Vervolgens ga je met het bijgesloten schuurpapier verder schuren/polijsten totdat je voelsteentje helemaal glad is geworden. Je begint met grof schuurpapier, vervolgens de opvolgende nummers. Je kunt je voelsteentje droog en nat schuren.  

Met dit doe het zelf pakketje maak jij je eigen voelsteentje. 

  • Uniek en bijzonder
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Geen ervaring nodig
  • Uren ontspannen
  • Ook leuk om weg te geven als cadeau
20210505_124702