Ontwikkel je technieken

Hakken in steen geeft ruimte om je heen

Beeldhouw

Cursus

Tijdens de cursus beeldhouwen gaan we dieper in op de basistechnieken van het werken met speksteen. Na het uitzoeken van een steen die je aanspreekt ga je aan de slag met diverse beeldhouwgereedschappen. 

Wanneer je nog niet precies weet wat je wilt gaan maken, liggen er diverse boeken ter inspiratie. Ook leuk en spannend is het als je op zoek gaat naar wat de steen je te vertellen heeft. Je zult verrast zijn wat er dan ontstaat. Voordeel van deze manier van werken is dat het beeld dan nergens aan hoeft te voldoen, het is altijd goed! Op deze manier creëer je ruimte voor jezelf en kun je diverse technieken uitproberen.

Kom, kijk en beleef

"Beeldhouwen is geschikt voor beginners en gevorderden, voor jong en oud"

Beeldhouwles
Verdieping in beeldhouw technieken
22
50 Per les
  • 2 uren beeldhouw les (exclusief steen)
  • Gebruik van het beeldhouwgereedschap
  • Professionele begeleiding
  • Gratis kopje koffie/thee

Meest gestelde

Vragen

Beeldhouwen is geschikt voor beginners en gevorderden, voor jong en oud. Zelfs is beeldhouwen geschikt voor mensen met een beperking. Er is ergonomisch beeldhouw gereedschap aanwezig in het atelier. Schroom niet en geef je op voor een proefles.

Nog geen steen waarmee je aan de slag kan? Maak je geen zorgen. Staal & Steen heeft een ruim assortiment aan stenen waaruit je kunt kiezen. 

Heb je thuis nog een steen liggen en wil je hier weer mee aan de slag, dat kan natuurlijk ook altijd. Soms heb je even een zetje nodig om deze prachtige hobby weer op te pakken.

Ja zeker, er zijn voldoende krukken aanwezig om te kunnen zitten tijdens de les.

De beeldhouw les duurt twee uren. halverwege de les is er ruimte voor een kopje koffie/thee.

Je kunt natuurlijk zelf een gat in je “trots” boren. Ook kun je ervoor kiezen om (tegen meerprijs) het gat door Jan en Anna Akke in je beeld te laten boren. Het is hun vakgebied, zij weten wat zij doen.

Ervaringen van

Cursisten

10 Lessen knipkaart

Met de knipkaart kun je 10 keer beeldhouwen voor de duur van twee uren.