RVS sokkel open

Ruim assortiment

Ruim assortiment

RVS sokkel open

Hou je van openheid dan is deze RVS sokkel net iets voor jou. De RVS sokkel open kun je zowel in de kamer plaatsen als in een bloemborder. Hij heeft een chique uitstraling en door zijn openheid is het RVS niet prominent aanwezig.

Aan de bovenkant bevindt zicht een machinaal RVS geslepen plaat tot korrel 240. Deze geslepen plaat is verbonden met vier machinaal geslepen kokers tot korrel 240. De kokers zijn 20mm dik en in diverse lengtes verkrijgbaar. De kokers zijn vervolgens weer verbonden met een machinaal geslepen onderplaat tot korrel 240, met dezelfde of dikkere maatvoering als de bovenplaat. De onderplaat  dient voor de stabiliteit van de gehele RVS sokkel. Wanneer je deze RVS sokkel-open  in de tuin wilt plaatsen, kun je de onderplaat met RVS pennen vast in de grond prikken, er is dan een minder zware onderplaat nodig.

Een tweede variatie is geen onderplaat. De RVS sokkel-open staat dan met de kokers op de grond. Wel wordt dan geadviseerd om de maatvoering van de bovenplaat dikker en breder te bestellen voor de stabiliteit.

Een derde variant is om de RVS-open te bestellen in een pyramide model. Bij deze sokkel is de bovenplaat kleiner van formaat dan de onderplaat. De platen zijn in diverse maten/breedtes leverbaar.

Twijfel je nog over de juiste maat? Maak een afspraak en kom langs met je beeld, object, kunstwerk of wens bij ons in het Open atelier. Je kan dan je beeld op/bij de RVS sokkel houden en zien of dit is wat je voor ogen hebt.

Graag adviseren wij je bij het maken van de juiste keus.