Simmer yn Súdwest

Laatste nieuws

20201102_104507

Het is weer tijd voor Simmer yn Súdwest! De zomervakantie staat weer bol van sportieve, culturele en gezellige activiteiten in onze hele gemeente!
Zeilen, suppen, voetballen, Pumptrack of meedoen aan één van de sportinstuiven met springkussens en een te gekke Wipe-outbaan. Met de kinderen naar een theatervoorstelling, straattheater of creatief aan de slag met een Toolbox van Cultuur Kwartier. Er is deze zomer van alles te doen in de buurt voor kinderen in Súdwest-Fryslân!

Gratis

In het Atelier van Staal en Steen ben je van harte welkom van 8 t/m 12 jaar. Kom, Kijk en Beleef “ GRATIS” het werken in speksteen.
Tijdens één van onderstaande genoemde middagen leer je in vogelvlucht de basistechnieken van het werken met speksteen. Na het uitzoeken van je steen ga je aan de slag met diverse beeldhouw-gereedschappen.
Je gaat ontdekken wat er gebeurt wanneer je met klopper en beitel aan de slag gaat. Vervolgens ontdek je de eigenschappen van het gebruik van verschillende raspen. Hierna ga je je steen polijsten met verschillende lagen schuurpapier, een nauwkeurig werkje.
Creativiteit en ervaring zijn absoluut niet verreist. Voor inspiratie zijn er eventueel diverse boeken aanwezig. Je zult verbaasd staan van het resultaat!

Opgave

De volgende middagen heb ik voor jou gereserveerd en ben je welkom op Achter de Smeden 14 te Bolsward. Meld je snel aan via sudwestfryslan.nl.

Vol is Vol ( maximaal 6 personen)

Zaterdag 23 juli van 14:00- 16:30
Zaterdag 30 juli van 14:00 -16:30
Zaterdag 6 augustus van 14:00- 16:30

Tot Ziens, Anna Akke Fopma