Laatste nieuws

Samen.jpg

Workshop

Voelsteen maken

Heb jij last van stress of gespannen spieren? Met deze workshop kom je geheel tot rust. De uitdaging is om tijdens het maken van je voelsteentje je ogen dicht te doen en de tijd te  nemen om het steentje te voelen.

Vaak zit er dan voor jou een niet prettig randje of deukje , deze kan je weghalen met een gaas-schuurpapier. Dit kun je ook met je ogen dicht doen, dan blijft het spannend en word je niet afgeleid.

Vind je dit te spannend dan doe je je ogen open en ga je zo de niet prettige randjes en deukjes weghalen. Eventueel kun je er vormen in snijden met een kleine rasp of snijmesje.

Uiteindelijk maak je een steen die prettig aan voelt in jouw handen, of past op de spiergroep waar je klachten hebt. Vervolgens ga je je voelsteentje polijsten met schuurpapier zodat het voelsteentje steeds gladder aan gaat voelen. Als eindpunt ga je het voelsteentje in masseren met was.

Tijdens deze workshop leer je in vogelvlucht de basistechnieken van beeldhouwen. Geschikt voor jong en oud. Ontzettend leuk om samen te doen met collega’s, je vriendinnen, buurtgenoten of familie. Deze workshop is op locatie mogelijk.

Voelsteen maken
17
50 per les
  • 2 uren beeldhouw les
  • Gebruik van het beeldhouw
    gereedschap
  • Professionele begeleiding
  • Gratis kopje koffie/thee