Reviews

Wat onze klanten zeggen op Facebook

Staal en Steen
5.0
aangedreven door Facebook
Arlette De Greef Van Rijsingen
Arlette De Greef Van Rijsingen
2021-08-26T20:04:00+0000
Vandaag de workshop voelsteen maken gedaan. Was erg leuk en leerzaam. Goede begeleiding en uitleg gekregen van Anna. De communicatie verliep prettig. Echt een aanrader!
Eltjen Reitsema
Eltjen Reitsema
2021-03-16T18:19:58+0000
Wanneer je weken bezig bent met het maken van een beeld wil je natuurlijk ook dat dit beeld goed op een sokkel komt te staan. Erg spannend is het om te zien hoe Jan en Anna Akke in jou creatie met uiterste precisie gaten boren en de verschillende componenten deskundig op een sokkel plaatsen. Heel... erg bedankt! Dus wil jij een beeld op een sokkel laten plaatsen waar ga je dan heen? Natuurlijk naar Staal en Steenlees meer
Sandra Bruins
Sandra Bruins
2020-07-02T06:15:22+0000
Wat hebben we een gezellige en leerzame workshop beeldhouwen gehad! We hebben kunnen ervaren hoe het is om uit een steen een kunstwerk te maken.
Astrid De Graaf Van Iersel
Astrid De Graaf Van Iersel
2020-07-01T19:10:01+0000
Voor bijzondere urnen kun je hier terecht maar ook wanneer je vastloopt in t rouwproces kun je hier dmv een workshop een stukje loslaten en t een plekje geven in je eigen kunstwerk
Ukkie Astrid
Ukkie Astrid
2020-07-01T18:59:16+0000
wat een superleuke workshop kwam spontaan langs en mocht smiddags al meedoen. ben vooral trots op dat ik t geduld en de rust kon vinden, bedankt voor jullie gastvrijheid
Jollanda Helena
Jollanda Helena
2020-04-30T19:43:08+0000
Super lieve mensen die zelfs nu in de coronatijd voor mij klaar stonden omdat ik graag speksteen wilde kopen voor mijn nieuwe hobby, die ik door het voelsteen pakketje heb ontdekt. Het bij hun bestelde pakketje met uitleg heeft mij een nieuwe hobby opgeleverd die ik ondanks mijn fibromyalgie kan... doen met het bijgeleverde gaasschuurpapier. Ik zou zeggen bestel een pakketje, en ontdek hoe rustgevend beeldhouwen kan zijnlees meer
Anneke Dekker
Anneke Dekker
2020-04-18T15:21:37+0000
ooit meegedaan met een voelsteentje maken tijdens de kuntsroute in Pingjum. Daar ben ik zo enthousiast over geworden, dat ik twee pakketjes meenam met steen, gereedschap en schuurpapier. Van de week heb ik de laatste steen daarvan bewerkt. Nu heb ik de smaak zó te pakken dat ik nieuwe spullen heb... gehaald bij Staal en Steen. Ik kreeg goede adviezen en ging met een mooi setje spulletjes naar huis. Dikke duim👍lees meer
Coob Zeeman
Coob Zeeman
2020-01-25T16:59:32+0000
Prachtige beelden van AnnaAkke. Mooie resultaten van de workshops Beeldhouwen en nu ook verrassend werk bij de expositie ‘Kunst aan de muur’. Tot 1 mei 2020 te zien.
Klaasje Bijlsma
Klaasje Bijlsma
2019-07-11T16:43:29+0000
Beeldhouwkunst bekijken of zelf doen. Poppenhuizen bekijken en de plattegrond van het rondje Exmorra halen en vervolgens lopen.
Gerry Christ de Groot
Gerry Christ de Groot
2017-08-03T09:52:50+0000
Wopkje Walstra
Wopkje Walstra
2017-03-19T17:36:39+0000
Ans van Dijk
Ans van Dijk
2016-12-29T16:14:54+0000
Vandaag met 3 generaties een workshop gedaan , een hele bijzondere ervaring en dankzij de goede begeleiding van Anna Akke is iedereen met een mooi beeld naar huis gegaan .
Koosje de Jong
Koosje de Jong
2016-10-21T14:37:29+0000
Met mijn twee kleinzonen van 9 en 16 een workshop voelsteen maken gedaan. Ze willen in de volgende vakantie weer! !! En beppe, ondanks haar reumahandjes, ook!
Zwaan Miedema
Zwaan Miedema
2016-10-02T12:27:41+0000
Ykje Wouda
Ykje Wouda
2016-06-18T19:28:48+0000
Vandaag verder gegaan met mijn boedha beeld. Het is en blijft heerlijk om van steen een prachtig beeld te maken. Een zijn met je steen geeft zoveel rust in je hoofd. En Anna Akke helpt door het geven van de kneepjes van het beeldhouwen aan om tot een bepaalde form te komen. Doe het nu een jaar... ongeveer leer elke keer weer wat. Beeldhouwen is bijna een passie geworden geniet er elke keer weer van. Dank je Anna Akke.lees meer
Pauline Peeringa
Pauline Peeringa
2016-05-29T18:20:16+0000
Hoi Anna Akke. Prachtige sokkel voor mijn poezebeest bij jullie gevonden. Ik ben er erg blij mee en hij heeft een mooi plekje in huis!
Tineke Brugman
Tineke Brugman
2016-04-23T17:56:29+0000
Vorige week 5 beelden bij Anna Akke gebracht. Er zijn 4 op sokkel geplaatst. Anna Akke is er ruim 2 uur mee bezig geweest . Ze heeft een goede kijk hoe het beeld op de sokkel moet komen. Maar dan staan ze ook prachtig en komen goed tot hun recht. De laatste vanmorgen opgehaald met nog een... schitterende sokkel van Roest Vrij Staal. En dat allemaal onder het genot van een kop koffie op zijn tijd. Anne Akke en Jan bedankt. Groet Tinekelees meer
Annegina Koop
Annegina Koop
2016-03-22T16:07:50+0000
Fantastische 2 dagen van nergens aan denken, alleen voelen en doen, respect hebben voor het verhaal van de steen en de mogelijkheden die je in je hebt tot uiting brengen. Een openbaring voor mij met dank aan en respect voor de deskundige en warme begeleiding van Anna Akke.
Akke Klijnstra
Akke Klijnstra
2016-03-22T06:49:26+0000
Geweldige beelhouw workshop van twee dagen gevolgd met 6 nichtjes. Mooie steen uitgezocht. Heerlijk gebeiteld, geschraapt en geschuurd. Heel goede en aandachtige begeleiding gekregen en als klap op de vuurpijl ook voor iedereen een passende sokkel erbij kunnen uitzoeken. Kortom een geweldig leuke... invulling van familie of vrienden weekend.lees meer
Rob Meyer
Rob Meyer
2015-11-21T13:09:12+0000
Mooi opgezet en de combi van staal (sokkels) en steen (speksteen) is super!
Tineke Toet
Tineke Toet
2015-10-20T21:06:43+0000
Geweldige plek om je gevoelens tot uiting te laten komen in het bewerken van een mooie steen. Nooit gedacht dat het mij zo zou raken: het werken met steen. De werkruimte voelt goed, licht en open. Een aanrader voor anderen, alleen of in een groep, om een workshop te volgen. Je zult verstelt staan!
Jantsje Bron
Jantsje Bron
2015-10-16T14:38:09+0000
prachtige galerie en ze verkopen hele mooie sokkels
Volgende beoordelingen