Nu ook Online bestellen

Laatste nieuws

20210505_124702

Online bestellen

Nu veel buiten activiteiten nog plat liggen en je bijna de deur niet meer uit mag, ben je geheel op jezelf aangewezen. Voor de één is dit eenvoudiger dan de ander. Gelukkig kan er veel online besteld worden, zo ook diverse beeldhouwpakketjes. Misschien voor sommigen geheel iets nieuws en een leuke uitdaging om het werken in speksteen een keer te proberen. Ook zijn de beeldhouwpakketjes leuk om iemand te verrassen. Je besteld het pakketje via de link en schrijft bij opmerkingen waar het pakketje bezorgd moet worden. Wanneer je wilt dat er een kaartje bijgeschreven wordt, schrijf je ook de gewenste tekst in opmerkingen. Het werken in steen geeft uren plezier, je wordt er rustig van en het  maakt je hoofd leeg. Het is voor iedereen geschikt, voor jezelf, je gezin, ouderen en mensen met een beperking.

Zoek de spanning  op

Maak een voelsteentje: Het steentje, wat nog bewerkt moet worden, zit verpakt in een Organza zilver zakje en is ongeveer 6x6x3cm. De uitdaging is om je ogen dicht te doen en de tijd te nemen om het steentje te voelen. Wat voelt prettig, wat voelt niet of minder prettig?

Ga voor uniek

Maak je eigen sieraad: Het steentje, met een gaatje voor het koordje zit verpakt in een Organza zilver zakje en is ongeveer 4x2x1cm. Verder tref je een grof stukje schuurpapier, diverse soorten water schuurpapier en een koordje.

Ga de uitdaging aan

Maak je eigen beeldje: De steen zit verpakt in een Organza zilver zakje en is verkrijgbaar in verschillende maten steen welke nog bewerkt moet worden. Verder tref je een speksteen, een graveer mesje, een rasp, een grof stukje schuurpapier en diverse soorten water schuurpapier.

Maak je eigen vrouwen torso: Het voorgevormde vrouwenmodel zit verpakt in een Organza zilver zakje en is 10x10x3cm. Verder tref je een speksteen, een graveer mesje, een rasp, een grof stukje schuurpapier en diverse soorten water schuurpapier. Een leuke uitdaging om er een prachtig vrouwenlichaam van te maken.

Wanneer het beeldje/ de torso voor jou klaar is zet je deze in een blanke was. Je kunt het beeldje eventueel weer in het Organza zakje terug doen en als cadeau weggeven. Ook is het leuk om je beeldje op een RVS sokkel te laten plaatsen.

Creëer je eigen sfeerlichthouder:

De onbewerkte sfeerlichthouder, de rasp, het grove schuurpapier en diverse soorten waterschuurpapier heb je nodig om een prachtige sfeerlichthouder te maken. Met de rasp maak je een vorm in de steen, het graveer mesje kun je gebruiken om fijne lijnen in de steen te snijden. Een lichtje in jouw unieke sfeerlichthouder geeft een sfeervol effect in je huis.

Wie gun jij liefde?

Maak je eigen hart of verras iemand die je lief is: Het voorgevormde hart, wat nog bewerkt moet worden, zit verpakt in een Organza zilver zakje en is ongeveer 10x12x1 cm. Verder tref je een graveer mesje, een rasp, een grof stukje schuurpapier en diverse soorten water schuurpapier. Wanneer je hart klaar is wil je hem waarschijnlijk zelf houden, of geef je hem toch weg aan iemand wie jij een warm hart toe draagt. 

Laat je licht stralen

Maak een sterretje voor jezelf of voor iemand die het nodig heeft. Het voorgevormde sterretje, wat nog bewerkt moet worden, zit verpakt in een Organza zilver zakje en is ongeveer 11x11x1 cm. Verder tref je een graveer mesje, een rasp, een grof stukje schuurpapier en diverse soorten water schuurpapier.

Zoals je leest zijn er diverse mogelijkheden om je tijd mee te vullen, een nieuwe uitdaging aan te gaan en je hoofd leeg te maken. Wanneer je er niet uit komt, kun je contact met mij opnemen via 06-19051469 of info@staalensteen.nl en ik help je graag verder.

Groetjes Anna Akke Fopma