Laatste nieuws

In gedachten

In Gedachten - Laatste Nieuws - Staal & Steen - Beeldhouwen in Friesland

Meerdere malen was ik afgelopen week in gedachten….

Zaterdagavond na een succesvolle jubileum viering en open dag ging ik in gedachten naar het verleden. Indrukwekkend hoe Roger Wind sprak over een voor mij/ons kwetsbare tijd. In gedachten, naar momenten waar we ook verwend werden met een pracht aan fleurige bloemen en liefdevolle cadeaus.. Bijzonder, dankbaar en trots.

Vervolgens zondagmiddag naar de opening van de tentoonstelling ''Verhalen van het Landschap''. Hoe ik mij als Dansende Vogel zou voelen, tussen panelen met weinig ruimte om te dansen. Niet opvallend in de mensen massa. Alleen in een nieuwe omgeving, tussen werken van kunstenaars en amateur kunstenaars. Beoordeeld worden door vijf meesters. In spanning afwachten of je goed genoeg bent voor een vervolgtraject.

Maandagochtend kreeg ik een spoedmailtje binnen, of ik direct terug wilde reageren. Door een mail foutje was het interview voor het magazine BAAS ( dit is een personeelsblad van de GGZ) bericht niet drie weken terug al naar mij verzonden, maar kwam nu binnen en dit vroeg om een snelle reactie. In gedachten weer even terug in de tijd. Een artikel om het taboe van depressie en suïcide te doorbreken. Een goed artikel, dat wel, maar alles kwam even te snel op elkaar.

Verder deze afgelopen week was ik in gedachten over hoe het was, over afgelopen gesprekken, over de toekomst over keuzes en over liefde voor elkaar.

In gedachten...Tevens de titel van mijn nieuwe blokpaneeltje. Bekijk deze ook in het portfolio.

Anna Akke Fopma

Terug naar laatste nieuws

Laatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.