Galerie

In onze Galerie kun je tijdens de openingstijden de beelden van Anna Akke Fopma bezichtigen die natuurlijk gepresenteerd worden op de handgemaakte RVS sokkels en urnen van Jan Zeeders.

Naast de beelden van Anna Akke proberen we andere kunstenaars uit te nodigen die verschillende technieken beheren. Op deze manier zijn er het gehele jaar wisselende exposities van diverse kunstenaars en blijft het interessant om ons Galerie te komen bezoeken.

Laat je verrassen en kom genieten van al het moois!

Galerie 2 Staal & Steen
Bekijk hier het werk van onze exposanten

exposanten

Annet Wood

Wat is je inspiratiebron wordt veel gevraagd, daar heb ik geen antwoord op. Het werk vloeit als vanzelf uit mijn handen, het moet er gewoon uit en dat gebeurt dan ook.

Lees meer

Wilma Hoeve

Wilma Hoeve (49), geboren en getogen in Rouveen (Staphorst), is al haar hele leven gefascineerd door glas en door kleur. In het glasfusen (het versmelten van glas in een oven) kan ze zich helemaal uitleven.

Lees meer

Tamme Hansma

Schilderijen Acrylverf en Olieverf met caseïne tempera in glaceertechniek.

Lees meer

Marijke Talsma

In mijn expositie “WereldsWad” wil ik de de schoonheid van het Wad met mensen delen en onze kwetsbaarheid ten opzichte van de natuur.

Lees meer

Lies Schotanus

Dit beeld is gemaakt in opdracht van de Harichster gemeenschap als herinnering aan de kinderen die zonder naam begraven werden.

Lees meer

Ankie de Vos

Mijn werk bestaat uit; Tekenen, schilderen en Boetseren. Portretten, landschappen & beelden van  keramiek en of aluminium.

Lees meer

Dineke Prins

Bolsas unieke handgemaakte tassen. Tassen die de persoonlijkheid van de mens vangt. Een tas die speciaal voor jou gemaakt is en net zo uniek als de persoon waarvoor hij is.

Lees meer

Helene Ketzer

Bewustwording is belangrijk in het leven van Helene Ketzer.  Bewust worden wat er om je heen gebeurt, wat er in jezelf plaats vindt...

Lees meer

Koos Reclame

Koos reclame heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het maken van allerlei soorten reclame. 

Lees meer

Tineke Szarzynski

Ik ben een veelzijdig kunstenaar. Ik maak beelden van steen en hout en objecten van giethars en herbruikbare materialen (abstract en figuratief). 

Lees meer

Simon Schellevis

Smeden is een ambacht waar kunst en vakmanschap samen gaan. 

Lees meer

Lieuwe Bouma

Ik ben een autodidactische Friese beeldhouwer en werk voornamelijk met speksteen, serpentijn en albast.

Lees meer

Interesse in bovenstaande kunstwerken? Bel: 06 - 19 05 14 69 of reageer via het contactformulier

contactformulier