Workshop vormgeven aan emotie en verdriet

Afscheid nemen is een proces. Je zult merken dat door de combinatie van samen actief bezig zijn, het praten over je verdriet, je boosheid, het gemis wat je voelt om kunt zetten in een vorm.  Je wordt je bewust van je gevoelens die zich van binnen bij je afspelen en leert hiermee omgaan. Dit heeft een genezende werking.

Beeldhouwen geeft rust en ontspanning. Het helpt je stapje voor stapje op weg, terug naar de werkelijkheid. Ik heb zelf ervaren wat het is om afscheid te nemen van een dierbare en hierdoor verlies van werk. Ik ben gaan beeldhouwen en heb ontdekt dat dit mij steun geeft om met diverse emoties om te gaan. Je haalt hier kracht uit om door te gaan. Deze ervaring wil ik graag met je delen!

Je kiest een steen uit die jou aanspreekt om jou beeld van te maken. Hierna gaan je aan de slag, dit kan gewoon in één van de bestaande groepen. Dan is het proces misschien minder zwaar. Wanneer je liever alléén, of met meerdere personen wilt komen, dan hoor ik het graag, er is veel mogelijk.

Wanneer je ontstane beeld klaar is, kun je het beeld door ons op een RVS sokkel of urn laten plaatsen. Deze zijn in vele maten leverbaar en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

  • Je hebt geen beeldhouw ervaring nodig, het gaat om jou verwerkingsproces!
  • Kosten per les: € 15,00 inclusief een kopje koffie/thee en gebruik van aanwezige gereedschappen (exclusief steen).
  • Knipkaart voor 10 lessen: € 135,00 (exclusief steen).
  • Ook is het mogelijk om één dag of meerdere dagen te komen beeldhouwen. Bekijk nu onze arrangementen.

 

Leven - Workshop vermgeven aan verdriet
Interesse in deze beeldhouw workshop? Bel: 06-19 05 14 69 of reageer via het contactformulier

Contactformulier