Workshop Beeldhouwen

Altijd al eens willen beeldhouwen, maar durf je het eigenlijk niet aan? Dan is een beeldhouw workshop een mooie gelegenheid om uit te proberen of dit iets voor je is. Tijdens deze workshop leer je in vogelvlucht de basistechnieken van het werken met speksteen. Na het uitzoeken van je steen ga je aan de slag met diverse beeldhouwgereedschappen.

Je gaat ontdekken wat er gebeurt wanneer je met klopper en beitel aan de slag gaat. Vervolgens ontdek je de eigenschappen van het gebruik van verschillende raspen. Hierna ga je je steen polijsten met verschillende lagen schuurpapier. Een nauwkeurig werkje.

Creativiteit en ervaring zijn echt niet vereist. Je zult verbaasd staan van het eind resultaat en misschien smaakt dit wel naar meer!

Deze workshop is geschikt voor jong en oud en leuk om te doen, samen met je vriend(en) en vriendin(nen), collega’s, familie of juist alleen. Je kunt dan deelnemen in een bestaande groep.

Wanneer je ontstane beeld klaar is, kun je het beeld door ons op een RVS sokkel of urn laten plaatsen. Deze zijn in vele maten leverbaar en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

  • Kosten: € 15,00 inclusief een kopje koffie/thee en gebruik van aanwezige gereedschappen (exclusief steen).
  • Voor groepen zijn er speciale arrangementen mogelijk.

Beeldhouw workshop 2 Staal & Steen
Interesse in deze beeldhouw workshop? Bel: 06-19 05 14 69 of reageer via het contactformulier

Contactformulier