Voelsteen pakketje

Het steentje is verpakt in een Organza zilver zakje en is, ongeveer 6x6x3cm, wat nog bewerkt moet worden. De uitdaging is om je ogen dicht te doen en de tijd te nemen om het steentje te voelen. Wat voelt prettig, wat voelt niet of minder prettig?

Vaak zit er dan voor jou een niet prettig randje of deukje, deze kan je weghalen met het gaas schuurpapier. Dit kun je met de ogen dicht doen, dan blijft het spannend en wordt je verder niet afgeleid.

Vind je dit te spannend dan doe je de ogen open en ga je zo de niet prettige randjes, deukjes weghalen. Eventueel kun je er ook vormen in snijden met een huishoudmesje. Vervolgens gebruik je de rest van de schuurpapier lagen, totdat je steentje helemaal glad is geworden.

Het kan ook zo zijn, dat je juist een stukje steen ruw wil houden, helemaal prima. Het wordt jou voelsteentje.

Wanneer het voelsteentje voor jou klaar is zet je deze in de was. Je kunt het voelsteentje eventueel weer in het Organza zakje terug doen en als cadeau weggeven.

Rust en ontspanning

Het werken met dit speksteentje is ideaal voor jezelf, je gezin, ouderen en gehandicapten. Het geeft uren plezier. Door bezig te zijn met het steentje wordt je rustig en het maakt even je hoofd leeg.

Voelsteen pakketje
Voelsteen pakketje bestellen
Voor slechts € 9,95 (incl.verzendkosten)

Bestel nu

Voelsteen pakketje bestellen

Vul onderstaande gegevens correct in en je ontvangt zo snel mogelijk een betaalverzoek via de app. Of maak € 9,95 over op Giro NL89INGB0006092637 t.n.v. Staal en Steen o.v.v. voelsteenpakketje en je naam.
Wanneer het bedrag op de bankrekening is ontvangen, wordt het voelsteenpakketje naar je toegestuurd. Je gegevens worden éénmalig gebruikt om te zorgen dat je unieke voelsteentje pakketje zo snel mogelijk bij je op de mat ligt en aan de slag kan gaan.


    MevrouwDe heer    Betaalverzoek via whatsappOvermaken via de Bank