Laatste nieuws

Workshop sfeerlicht houder maken

workshop sfeerlicht houder maken - Laatste nieuws - Staal & Steen - Beeldhouwen in Friesland

Nieuw opgenomen in ons workshop aanbod, de workshop sfeerlicht houder maken!

Houd je van gezelligheid en sfeer? Dan is deze workshop zeker een aanrader. Voor deze workshop zoek je een mooie voor gevormde speksteen uit die je aanspreekt qua kleur en vorm. Vervolgens ga je deze speksteen bewerken met kleine raspen en verschillende lagen schuurpapier. Zo maak je vanuit een brok speksteen je eigen unieke sfeerlichthouder.

In de pauze is er ruimte om een kopje koffie/thee te drinken.

Deze workshop is voor iedereen geschikt. Leuk om samen te doen met je collega’s, vriendin(nen), buurtgenoten of familie. Je kunt je ook alléén aanmelden, je wordt dan in overleg in een bepaald groepje geplaatst.

Kosten € 20,00 een kopje koffie/thee, sfeerlichthouder en gebruik van het aanwezige gereedschap. Deze workshop is ook op locatie mogelijk.

De volgende dagen zijn wij aanwezig bij  Terras en Trends https://www.terrasentrendssneek.nl/Terras Smidstraat13 te Sneek. Wij geven hier dan een workshop sfeerlichthouder maken. 

  • Donderdag 13 december van 19:00 – 21:00 uur
  • Zaterdag 15 december van 16:00-18:00 uur
  • Donderdag 20 december van 19:00-21:00 uur
  • Zaterdag 22 december van 16:00-18:00 uur

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via het contact formulier of bel even 06 - 19 05 14 69. Geef je snel op want VOL =VOL

Anna Akke Fopma

 

 

 

 

 

Terug naar laatste nieuws

Laatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.