Laatste nieuws

Werken in steen is boeiend

Werken in speksteen is boeiend Laatste nieuws Staalen steen Beeldhouwenin Friesland

Deze mooie recensie wil ik jullie niet onthouden. Een cursiste schreef het volgende:

In een prachtig, stil landschap tussen Makkum en Bolsward ligt het schilderachtige Exmorra. Je voelt de eeuwenoude geschiedenis als je het dorp binnen rijdt.

Zelf ben ik blijven hangen bij de Galerie van Staal & Steen. Er is prachtig werk te zien van Jan en Anna Akke. Maar het is vooral ook een inspirerende plek waar beeldhouwworkshops worden gegeven in allerlei vormen. Anna Akke is daarbij degene die les geeft.

Een eigen Beleving

Het werken, hakken, schuren, poetsen in kleurige en bijzondere gesteenten ...is een boeiend, wonderlijk mooi en persoonlijk proces. Iedereen zal daarin een eigen beleving hebben.
Voor mij is het belangrijk dat ik daar mezelf mag en kan zijn. Anna Akke is liefdevol aanwezig om vragen te beantwoorden, zinvolle tips te geven en haar kijk en mening te geven.
Ook al ben ik nog maar net begonnen....ik voel me thuis en leer voortdurend via haar Kunstenaarsoog.

Er is ruimte om mijn creativiteit te ontwikkelen en ik voel me blij en dankbaar om daar te mogen en kunnen zijn. Bovenstaande foto is van mijn droomhuisje op Griekenland. Deze heb ik gemaakt van Braziliaans speksteen. Een zachte steensoort, die zich gemakkelijk liet bewerken.

Zo bijzonder om te lezen, hoe je cursiste de beeldhouw les ervaart. Ik wordt er altijd stil van.

Inmiddels zijn de beeldhouwlessen weer in volle gang. Mocht jij nu ook nieuwsgierig zijn, hoe jij één en ander beleeft, geef je dan snel op voor een proefles via het contactformulier of bel 06-19051469

Tot ziens

Anna Akke

Terug naar laatste nieuws

Laatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.