Laatste nieuws

Voelsteen pakketje

Voelsteen pakketje
Hoe is het met jou gevoel?

Lukt het jou om je een beetje te ontspannen in deze roerige tijd van spanning en onzekerheid?
Ik ervaar dit best wel als moeilijk. Het leven staat even helemaal op de kop. Geen vaste structuur, een lege agenda. Afstand bewaren, geen cursisten, geen les geven, geen contacten met familie etc.
Mijn gevoel wordt heen en weer geslingerd. De éne keer is er vertrouwen en voel ik mij rustig. Een andere keer, meestal door een voorval kan ik angstig worden en voel ik veel spanning.

Balans

Nu op zoek naar een nieuwe balans. Voor mij is het altijd helpend om te gaan beeldhouwen. Gelukkig ligt er nog een forse steen, waar ik mijn verschillende emoties op af kan reageren. Flink hakken helpt bij mij de spanning verdwijnen. Door te vijlen ontstaat er een soort rust in mijn hoofd. Als laatste is het polijsten aan de beurt, ik kan hier altijd erg van genieten. De steen kleur komt dan tevoorschijn. Maar voorlopig kan er nog volop gehakt worden.

Mocht jij nu nieuwsgierig zijn of het werken met speksteen jou ook rust kan geven, of wil je een kleine attentie maken voor iemand die dat op dit moment heel goed kan gebruiken, dan heb ik nu de mogelijkheid om je de materialen plus handleiding voor een voelsteentje toe te sturen.

Voelsteen pakketje

Het steentje is verpakt in een Organza zilver zakje en is, ongeveer 6x6x3cm, wat nog bewerkt moet worden. De uitdaging is om je ogen dicht te doen en de tijd te nemen om het steentje te voelen. Wat voelt prettig, wat voelt niet of minder prettig? Vaak zit er dan voor jou een niet prettig randje of deukje, deze kan je weghalen met het gaas schuurpapier. Dit kun je met de ogen dicht doen, dan blijft het spannend en wordt je verder niet afgeleid.

Vind je dit te spannend dan doe je de ogen open en ga je zo de niet prettige randjes, deukjes weghalen. Eventueel kun je er ook vormen in snijden met een huishoud mesje. Vervolgens gebruik je de rest van de schuurpapier lagen, totdat je steentje helemaal glad is geworden. Het kan ook zo zijn, dat je juist een stukje steen ruw wil houden, helemaal prima. Het wordt jou voelsteentje. Wanneer het voelsteentje voor jou klaar is zet je deze in de was. Je kunt het voelsteentje eventueel weer in het Organza zakje als cadeau weggeven.

Rust en ontspanning

Het werken met dit speksteentje is ideaal voor jezelf, je gezin, ouderen en gehandicapten. Het geeft uren plezier. Door bezig te zijn met het steentje wordt je rustig en maakt even je hoofd leeg. Het voelsteen pakketje (€ 9,95 incl. verzendkosten kun je bestellen via het bestelformulier of via 06-19051469.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar,

Liefs Anna Akke

Terug naar laatste nieuws

Laatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.