Laatste nieuws

Verbinding

Verbinding laatste nieuws staal en steen 2

Nog nooit is verbinding zo belangrijk geweest. Het Coronavirus laat diepe sporen na. De hele wereld staat op zijn kop. Waar gaat het heen? Een ieder heeft er mee te maken. De gehele economie. Je wordt creatiever, een ieder bedenkt een manier om inkomen te genereren.

Kleine Tiki

In september starte ik bij de Kleine Tiki voor een scholingsjaar “Jezelf in Beeld door Creatief Beeldend Werk”. De eerste les trok ik een kaart “De Wereld”. Hierop staat een naakte vrouw afgebeeld. De opdracht was duidelijk, ik zou mij moeten laten zien aan de wereld. Het is niet zo mijn ding om op de voorgrond te treden en me kwetsbaar op te stellen.

Verbinding

Ik scoorde 3 etalagepoppen en wilde hier de figuratieve opdracht in verwerken, met als thema verbinding. Dan ga je nadenken, wat is verbinding en hoe kan ik dit vormgeven? Ik voel mij verbonden met mijn familie, mijn cursisten, vrienden, maar niet te vergeten ook mijn Facebookvrienden.

Je legt snel contacten, volgt vrienden en bent op deze manier betrokken met elkaar. Eén van mijn etalagepoppen zou dan ook mijn netwerk uitbeelden. Facebook, Instagram, Linkedin, Whatsapp en Messenger.

Samen solidair

Afgelopen week heb ik de warmte van de cursisten ervaren, maar ook de warmte van mijn Facebookvrienden. Zij hebben massaal gehoor gegeven aan het delen van ons bericht, dat we nu online voelsteenpakketjes verkopen. Bovenverwachting hebben we de eersten voelsteen pakketjes verkocht. Wij voelen ons gesteund. Dit geeft weer vertrouwen in de toekomst.

Bijzonder dat mijn werkstuk nu actueel en van toepassing is op de huidige situatie in de wereld…Toeval? Nee dat bestaat voor mij niet.

Samen delen, elkaar wat gunnen en vertrouwen hebben dan redden wij het wel.

Wil je een afspraak maken neem dan contact op via het contactformulier of bel dan 06 19 05 14 69

Liefs Anna Akke

Terug naar laatste nieuws

Laatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.