Laatste nieuws

Uitdaging

Uitdaging - Laatste nieuws -Staal & Steen - Beeldhouwen in Friesland
Nieuwe Uitdaging

Voor dat ik het wist, was het zo ver. Er was een paspop gevonden en of ik er nog interesse in had? Ja natuurlijk, neem haar maar mee. Al sinds ik de opleiding creatieve therapie heb afgerond, had ik een droom ooit een paspop te willen beschilderen in de chakra kleuren en nu is het dan zover.

Prachtig

Toen zij eenmaal in gedeelten uit de kofferbak vandaan werd gehaald was ik al enthousiast. Zij is werkelijk prachtig, heeft mooie fijne vormen en de houding is perfect. Ik kon niet wachten om te beginnen, maar een stemmetje in mij zei dat ik mij natuurlijk eerst even moet gaan verdiepen. Hoe pak je zoiets aan, polyester beschilderen is namelijk weer een andere methode dan op papier.

Even op Google kijken en kunstenaars Koos Reclame en Gusta Vet raadplegen, bracht mij bij het feit, dat ik haar eerst moest ontvetten, vervolgens schuren en hierna goed in de primer zetten. De primer een paar dagen laten uitharden en wederom ontvetten. Na dit gedaan te hebben is ze klaar voor het grote avontuur.

Chakra Kleuren

Terwijl de primer stond uit te harden, ben ik de chakra kleuren aan gaan schaffen bij Plantinga in Sneek. Zij leveren goede kwaliteit verf en geven goed advies. Een en ander uitgelegd wat de bedoeling was en na een kwartiertje liep ik de winkel weer uit met een tas vol prachtige chakra kleuren verf.

Aan de slag

Gister was het dan zover, ik kon met de grote uitdaging beginnen. Eerst heb ik een donker bruin laagje aangezet, voor het symbool aarden, vervolgens de kleur rood, oranje en geel. Vervolgens komt nog groen, lichtblauw, donkerblauw en paars….Ik geniet volop om de mooie kleuren geleidelijk aan te brengen en ben héél nieuwsgierig naar het eindresultaat.

Zijn jullie ook nieuwsgierig? Volg dan mijn berichten op Facebook en lees met regelmaat de nieuwsberichten op onze website.

Anna Akke

Terug naar laatste nieuws

Laatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.