Laatste nieuws

Skoft

Skoft - Laatste nieuws - Staal & STeen - Beeldhouwen in Friesland
SKOFT

SKOFT is een evenement in Leeuwarden. Vol met een bonte verzameling aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Vijf dagen lang kunst en cultuur in de binnenstad van Leeuwarden op en in diverse bijzondere locaties. Zoals bijvoorbeeld aan boord van de Stanfries,  in de ateliers van Hania – kunstenaars en gewoon op straat. Dit evenement wordt georganiseerd door stichting kunstpromotie Leeuwarden. Pakje Kunst is een onderdeel van dit mooie evenement.

Reina Visser, organisator van Pakje Kunst, bedacht een expositie in Celblok H van de Blokhuispoort. Vanaf 10 april t/m 30 april worden hier alle kunstwerkjes van de deelnemers van Pakje Kunst geëxposeerd. Hiernaast is er gelegenheid om als deelnemer van Pakje Kunst groter werk te exposeren en eventueel te demonstreren.

Voor Staal en Steen een mooie gelegenheid om zich weer te presenteren. Vorige week brachten we een vijftal beelden naar Leeuwarden. Deze zijn afgelopen maandag op een mooie plek neer gezet. Samen met de kunstwerken van andere kunstenaars is het een mooi geheel geworden.

Anna Akke Fopma

Terug naar laatste nieuws

Laatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.