Laatste nieuws

Open dag 25 januari 2020

Laatste nieuws van 2019

Beste familie, vrienden en kennissen, hierbij het laatste nieuws uit Exmorra van dit jaar.

Nog even en het jaar 2019 ligt alweer achter ons en begint het jaar 2020. Wij hebben vele mooie momenten meegemaakt in 2019. Allereerst het vieren van ons vijf jarig jubileum, een zeer geslaagde Kunst in de tuinen, een prachtig beeldhouwweekend bij het Tjeukemeer, de start van mijn opleiding bij de kleine TIKI, fijne beeldhouwcursussen en afgelopen weekend nog een gezellige kerstborrel.

Open dag 25 januari 2020

Voor het jaar 2020 liggen er ook alweer diverse plannen. Zaterdag 25 januari houden wij een Open Dag van 10:00-16:00 uur. Naast de expositie van Staal & Steen in beweging en de werken van de cursisten wordt om 11:00 uur de expositie Kunst op het Doek geopend. Negen exposanten exposeren hier klein en groter werk.

Kunst in de tuinen

Zaterdag 16 mei vindt om 10:30 uur de opening van ons vijf jarig jubileum van Kunst in de Tuinen plaats. Hier exposeren 22 kunstenaars die kunstwerken in de Tuinen exposeren en zijn er 150 kunstige benen die op pad gaan. Daarnaast voeren we gesprekken met de basisschool van Exmorra, die hier ook aan gaan deelnemen. Er wordt een kleine Kunstmarkt georganiseerd en vanaf 12:00 uur wordt er de gehele dag live muziek gespeeld. Dit beloofd dus een groot spektakel voor Exmorra!

Paradepaadje

Hiernaast gaan we meedoen aan Paradepaadje, een prachtige Kunst en Cultuurroute op locatie door 6 dorpjes in het groen en weids landschap in Littenseradiel. Het paradepaadje vindt plaats van 28 t/m 30 augustus.

Kortom allemaal weer leuke dingen in het verschiet. Graag ontmoeten we elkaar op één van genoemde activiteiten of voor een kopje koffie/thee op ons terras.

Tijd voor vakantie

Maar nu nemen wij eerst even rust. Wij gaan even op vakantie en zijn daarom gesloten van 23 december tot en met 18 januari 2020. Vanaf 14 januari starten de beeldhouwlessen weer. Wij wensen jullie alleen Fijne Kerstdagen en een gezond, liefdevol en creatief 2020!

Liefs Jan en Anna Akke

Terug naar laatste nieuws

Laatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.