Laatste nieuws

Nu ook cappuccino

Nu ook cappuccino - Laatste nieuws - Staal en Steen
Bakje Koffie? Kom gezellig naar Koffie & Thee "De Golle"

Sinds vijf jaar schenken we verse koffie wanneer we klanten krijgen op ons rustige terras. Vorig jaar kregen we met regelmaat de vraag of we ook een cappuccino of espresso hadden. Hier moesten we dan nee op antwoorden.

We hebben geen dure koffiemachine of Senseo apparaat. Onze mening was dat klanten die op vakantie zijn, wel even konden wachten op verse koffie. In de wachtende periode konden ze dan mooi even de expositie in Galerie Staal en Steen en overige bezienswaardigheden bekijken.

Overstag

Aangezien we deze vraag steeds vaker tegenkwamen zijn we overstag gegaan. Naast een heerlijke Cappuccino maken we nu ook snel een espresso of lekkere chocolademelk voor je klaar in een Senseo apparaat. Klanten kunnen nu bij ons kiezen wat ze willen.

Vanaf vandaag bieden we

Een Milde Senseo, een Espresso, een cappuccino, chocolademelk of natuurlijk een vers kopje koffie. Alles van Douwe Egberts. Bij de koffie smaakt natuurlijk een lekkere koek, voorheen was dit alléén een gevulde koek. Ook hier is ons assortiment uitgebreid met een verse Appelkoek of een Walnotenkoek. Fris en boeren ijsje zijn ook aanwezig.

Bezienswaardigheden

Er zijn vele bezienswaardigheden bij Koffie en Thee “De Golle”. In het Atelier van Staal en Steen kun je het ambacht beeldhouwen meemaken en zelfs even uit proberen. Hiernaast is er in Galerie Staal en Steen een exposite van de werken die afgelopen vijf jaar door ons zijn gemaakt.

In de hal tref de expositie Nalatenschap 2018. Een expositie met ruim 400 blokpaneeltjes van 20x18cm die bewerkt zijn door ruim 200 kunstenaars met diverse technieken. Deze zijn vorig jaar gemaakt en hebben geëxposeerd bij Henk Dillerop in Leeuwarden.

Sinds april dit jaar zijn ook de levensgrote Poppenhuizen te bezichtigen, hier is heel wat werk verzet door vele vrijwilligers en is zeker een bezoekje waard. Ook vind je bij ons foto’s en documentatie over de acht inzittenden die in 1944 in Exmorra zijn omgekomen in een vitrine kast. Op afspraak is ook het Oude lampenatelier te bezichtigen.

Kortom één en al, Kunst en Cultuur onder één dak.

Wanneer dit niet genoeg is kunnen klanten het dorp intrekken en de Kunst in de Tuinen route wandelen van 1.5 kilometer, ( t/m 7 augustus) de Glasblazer, de Grutterswinkel, de Siertuin of de Brocante schuur bezoeken.

KOM, KIJK, BELEEF Exmorra en PROEF onze diverse koffie smaken. Wil je komen met een groep, ook dit is mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op via 06-19051469 of via het contactformulier.

Anna Akke Fopma

Terug naar laatste nieuws

Laatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.