Laatste nieuws

Nu ook beeldhouw pakketjes online

Beeldhouw pakketjes online Staal en steen
Succes

Wat een geweldig succes. Drie weken geleden alweer kwamen wij op het idee om onze pakketjes op de website te plaatsen. Wij zijn begonnen met de voelsteen pakketjes, omdat dit gerelateerd is met het thema voelen in deze roerige tijd van spanning en onzekerheid. Op deze manier zouden wij toch nog iets omzet gaan draaien. Ik nodigde ruim negentig netwerkvrienden van Facebook uit om het nieuwsbericht over de voelsteen pakketjes te delen. Het resultaat is verbluffend. De éne na de andere bestelling kwam binnen.

Beeldhouw pakketjes online

Naar aanleiding van dit succes hebben wij nu ook onze beeldhouw pakketjes op de website geplaatst. Een aantal website bezoekers hebben dit al opgemerkt en ook al besteld. Hierbij kreeg ik van een enkeling de vraag wat is nu het verschil tussen de beide pakketjes. Het verschil tussen een voelsteen pakketje en een beeldhouw pakketje is dat in een beeldhouw pakketje de steen iets groter is en dat er een rasp is toegevoegd. Op deze manier kun je meer gericht aan het werk bij het vormen van je beeldje.

Op de foto zie je Nynke, zij is negen jaar en werd verrast met een beeldhouwpakketje. In één dag maakte zij dit prachtige beeldje. In één oogopslag zie ik dat zij aanleg heeft. Haar moeder vertelde dat zij later kunstenares wil worden en stuurde mij deze foto.

Inhoud van het pakketje

De steen is verpakt in een Organza zilver zakje en is, ongeveer 8x4x5cm, wat nog bewerkt moet worden. Verder tref je een rasp, een grof stukje schuurpapier en diverse soorten water schuurpapier. Je begint met de bijgesloten rasp. Ga in een gemakkelijke houding staan, met beide benen goed op de grond, of ga gemakkelijk zitten met een handdoek op schoot. Het avontuur gaat beginnen.

Werkwijze

Met de rasp maak je een vorm in de steen. Eventueel kun je hiervoor ook een huishoudmesje gebruiken om de steen te snijden. Wanneer de vorm is naar jou wens, begin je met het gaas schuurpapier om de krassen weg te schuren. Dit schuurpapier niet nat gebruiken dan is hij zomaar af Vervolgens gebruik je de rest van de schuurpapier lagen, totdat je steentje helemaal glad is geworden.

Het kan ook zo zijn, dat je juist een stukje steen ruw wil houden, helemaal prima. Het wordt jou beeldje. Wanneer het beeldje voor jou klaar is zet je deze in de was. Je kunt het beeldje eventueel weer in het Organza zakje terug doen en als cadeau weggeven.

Rust en ontspanning

Het werken met deze steen geeft je uren plezier. Door bezig te zijn met deze steen wordt je rustig en het maakt je hoofd even leeg.

Lijkt het jou niet leuk om dit eens een keer te proberen ? Bestel het beeldhouw pakketje hier of bel 06-19051469

Wil je iemand verrassen met het beeldhouw pakketje en het als cadeautje laten bezorgen, dat kan, bestel dan het beeldhouw pakketje via het contactformulier en plaats bij het bericht de juiste adresgegevens waarheen het pakketje verzonden moet worden.

Liefs Anna Akke

Terug naar laatste nieuws

Laatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.