Laatste nieuws

Moederdag ACTIE

Moederdag ACTIE - Sieraadpakketje - Staal & Steen

Ben jij nog op zoek naar een leuk en origineel cadeautje voor Moederdag? Dan heb ik wellicht een leuk aanbod voor jou.

Moederdag

Zondag 10 mei dan is het weer zover. Door het gehele land worden de (schoon)moeders vaak weer verwend met een bloemetje, een geurtje of een doos lekkere chocola. Maar jij bent opzoek naar net even iets anders dan anders. Iets met een persoonlijke touch, iets van jezelf. Dan kan ik je blij maken. Sinds kort staan er leuke sieraadpakketjes op onze website. Je kunt dus zelf aan de slag om een zo origineel mogelijk sieraad voor je (schoon) moeder te maken. Persoonlijker kan toch niet?

Laat je fantasie gaan

Het sieraadpakketje bevat alle materialen en een handleiding die je nodig hebt om een mooi sieraad van speksteen te maken. Laat je fantasie zijn gang gaan. Je kunt een aardappelschilmesje. gebruiken om eerst een ruwe vorm in je steentje te maken. Ook de achterkant kun je bewerken en maak je dus uiteindelijk twee sieraden. voor de prijs van één! Vervolgens lees je de handleiding, of je bekijkt de video op youtube voor het verder afwerken van jou unieke sieraad. Zo uniek dat je het sieraad verder nergens tegen komt.

Verrassen

Ben jezelf niet zo creatief (denk je) dan kun je ook een sieraad pakketje laten opsturen naar je (schoon) moeder. Je stuurt mij dan het gewenste adres en de boodschap die ik op een kaartje schrijf en zorg ervoor dat het sieraad pakketje bij je moeder door de brievenbus valt.

Actie tot 10 Mei - 10% korting op een sieraadpakketje

Wanneer je vóór 10 mei een sieraadpakketje besteld ontvang je 10% korting dus je betaalt niet € 9,95 maar € 8,95
Ik zie je bestelling met plezier tegemoet. Heb je nog vragen neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel 06-19 05 14 69

Liefs Anna Akke

Terug naar laatste nieuws

Laatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.