Laatste nieuws

Mijou

Mijou - Laatste nieuws - Staal & Steen - Beeldhouwen in Friesland

MIJOU maakt geven en krijgen leuker en makkelijker.

Het is een mooie traditie met Kerst “iets” geven aan je medewerkers. Als blijk van waardering voor het afgelopen jaar. Het ene bedrijf schenkt een luxe voedingsmiddelen pakket, een ander bedrijf organiseert een kerstmarkt waar medewerkers hun geschenk aan de hand van punten zelf kan samenstellen. De Antonius zorggroep, waar ik één dag in de week werkzaam ben, schakelt MIJOU in.

MIJOU levert een uitgebreid en verrassend lokaal aanbod. De medewerkers kunnen via een online geschenken webshop met een breed aanbod aan geschenken, hun eigen Kerst geschenk uitzoeken op het moment dat het hun uitkomt. Doordat de medewerkers zelf een keuze maken uit het ruime aanbod geschenken zijn zij over het algemeen, blij en tevreden. De lokale aanbieders met hun geschenken worden geselecteerd door het bedrijf. In dit geval de Antonius zorggroep. De lokale ondernemers hebben hun mooiste en leukste kerst cadeaus voor de medewerker samengesteld. Op deze manier wordt de lokale economie geholpen en komt je bedrijf mooi in de picture!

Vorig jaar heeft Staal & Steen zich ook aangemeld als lokale ondernemer. MIJOU reageerde toen erg enthousiast over ons product en werd er een overeenkomst getekend. Hierna is het dan spannend of je als bedrijf ook geselecteerd wordt door bedrijven. Ruim zes weken terug kreeg ik een mailtje. GEFELICITEERD Staal & Steen is geselecteerd door Antonius zorggroep. Hoe leuk is dat, mijn eigen werkgever 🙂 Staal & Steen heeft 3 leuke advertenties mogen maken, wij hopen dat velen blij worden met ons aanbod, dan worden wij blij van jou. Dat kan met MIJOU!

Ook nieuwsgierig naar ons aanbod voor ons kerst geschenken reageer dan via het contactformulier of bel 06- 19 06 14 69

Kom, KIJK en BELEEF

Anna Akke Fopma

 

Terug naar laatste nieuws

Laatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.