Laatste nieuws

Liefde | Laatste nieuws

Liefde Portfolio Staal en steen Beeldhouwen in friesland
Liefde

Snappen jullie het allemaal nog? Ik niet. Ik vraag me af in wat voor wereld we op dit moment leven. Het benauwd me. Onbewust krijg ik veel van de media mee. Ik hoor berichten dat mensen zelfs hun eigen kinderen vermoord en dat er voor mijn gevoel maar raak met messen wordt gestoken. Dat zelfs Gordon wordt beroofd en wanneer hij dan naakt de straat op gaat en om hulp vraagt, voorbijgangers hem negeren. Het raakt me. Hoe kan een mens zover zijn afgedwaald van naastenliefde?

Seleniet

Afgelopen week maakte ik het beeldje Liefde van eens stukje Seleniet steen. Seleniet is een hele spirituele steen en werkt beschermend, ontspannend en inzicht gevend. Het bevordert harmonie, rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen. Het bevordert harmonie, rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving.

Wens

Geef een glimlach naar je buren, geef elkaar ruimte, voor nu 1 ½ meter afstand, heb wat geduld met elkaar. Wat zou het mooi zijn dat de naastenliefde weer merkbaar wordt in deze maatschappij.

Het beeldje Liefde is te koop. Ben je geïnteresseerd? Klik hier!

Anna Akke

Terug naar laatste nieuws

Laatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.