Laatste nieuws

Kunst en meer

Kunst en meer - Kunst route Tsjukemar - Laatste nieuws - Staal & Steen - Beeldhouwen in Friesland

Met een goed bezocht weekend van Kunst in de Tuinen te Exmorra, kunnen we tevreden zijn. Het publiek wat aanwezig was sprak vol lof over de organisatie. Het ziet er allemaal prachtig uit. Goed verzorgde tuinen en een mooie diversiteit aan Kunst. Deze expositie is vrij toegankelijk te bezichtigen tot vrijdag 9 augustus. Programma is af te halen bij Koffie en Thee “De Golle”.

Nu staat Kunst en Meer op ons programma. We zijn druk met de voorbereidingen. Afgelopen maandag reden er vier auto’s richting B&B De Heide in Sint Nicolaasga. volgeladen met beelden, sokkels en beeldhouwbokken. Eenmaal aangekomen werden er in de prachtige tuin mooie plekken gezocht voor de beelden. van ons, maar ook van een aantal cursisten. Het is een prachtig geheel geworden.

Beeldhouwdemonstratie

Ook wordt er gewerkt dit weekend. Iedere dag geef ik beeldhouw les. Op deze manier kunnen de bezoekers zien hoe het is om in speksteen te werken. Ze maken kennis met mij en de materialen en kunnen volop vragen stellen. Hiernaast is er de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding zelf een voelsteentje te maken. Ook staat er een steen klaar waarop jezelf het beeldhouwen mag ervaren.

Kunstkist

De “Natuurvilla” is ook aanwezig en heeft een mooie plek gekregen in de tuin. Er moest nog hard gewerkt worden om hem klaar te krijgen. Het is zeker een bezoekje waard om hem te bezichtigen.

Kim Koedijk, Ans van Dijk en ik hebben ons uiterste best gedaan om Tjeukemeer goed op de kaart te zetten. We heten jullie van harte welkom op De Heide 11, waar je naast alle kunst overheerlijk koffie/thee kan krijgen in de theetuin van familie Kampen.

De expositie loopt van donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni van 11:00 - 17:00 uur.

Voor meer informatie bel 06-19051469 of stel je vraag via het contactformulier.

Graag tot Ziens,

Anna Akke

Terug naar laatste nieuws

Laatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.