Laatste nieuws

Jubileum Fotoboek

Jubileum Fotoboek Laatste Nieuws Staal & Steen

Afgelopen woensdag kwam het binnen, het jubileum fotoboek van Staal & Steen. Vijf jaar ontwikkeling van Staal & Steen gebundeld in een fotoboek. Even een traantje weggepinkt, zo mooi. Echt een kippenvel moment.Het fotoboek is prachtig geworden.

Mede dankzij Bauke Riemersma is het ons gelukt om dit mooie fotoboek samen te stellen. Hij heeft alle foto’s van de gemaakte beelden, die wij nog digitaal hadden, bewerkt. Helaas missen er wel een aantal beelden, vooral van de begin periode. Deze foto’s waren van een zeer slechte kwaliteit, daarom hebben wij besloten om deze niet te plaatsen.

Bij ieder beeld heb ik een gedicht geschreven. De meeste beelden die ik gemaakt heb, hebben wel een symboliek. Deze symboliek kon ik bij het schrijven van de gedichten met gemak naar boven halen. Vier foto’s van bijzondere beelden, gemaakt op het strand van Workum, hebben wij uit laten vergroten en hangen vanaf zaterdag 6 oktober bij ons in de Galerie.

Kortom reden genoeg om zaterdag 6 oktober ons vijf jarig jubileum met ons mee te vieren en het prachtige fotoboek, de kaarten en de foto’s in de Galerie te komen bekijken. Je bent van harte welkom!

Anna Akke Fopma

Terug naar laatste nieuws

Laatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.