Laatste nieuws

In de RUST vind je de balans

In de rust vindt je balans - Beeldhouwen in Friesland - Staal en steen

Druk, druk, druk hoor ik met regelmaat, wanneer ik vraag hoe gaat het met je..

We leven in een tijd van druk, druk, druk. Geen tijd, een volle agenda. Dit is voor een keertje niet erg, maar voor je er erg in hebt heb je een burn-out. De boog kan niet altijd gespannen zijn.

Even tijd voor jezelf

Nu ik dit schrijf, moet ik even lachen. Ook ik heb de nijging om te veel in de agenda te zetten. Ik vind veel dingen leuk en kan moeilijk nee zeggen. Maar toch, het afgelopen jaar, tijdens mijn opleiding ben ik me er meer bewust van, dat zo nu en dan even tijd voor jezelf niet erg is. Even niets doen, geen druk, geen spanning. Genieten van de kleine dingen, maakt je leven leuker. Ik wordt er blij van.

Ontspanning

In het beging moest dit erg wennen, ik ging door en door en door. Maar geloof me ook tijd nemen voor jezelf went. Even een boek lezen, lekker wandelen, erop uit met de fiets, schilderen, even bijslapen. Beeldhouwen is voor mij ontspanning. Héérlijk even je hoofd leeg maken. Wat ik ook vaak bij mijn cursisten hoor is dat ze tijdens het beeldhouwen de tijd even vergeten en helemaal in de steen zitten.

Mijn dames

Het thema “In RUST vind je de balans” heb ik geprobeerd te verwerken in mijn dames. Al is het nog zo een hectiek, sluit je ogen even en probeer te ontspannen en RUST te vinden. Even géén telefoon en even géén krant met alle media prikkels en veelal negatief nieuws. Ik ga mijn best doen en jij?

Mocht je na het lezen ook tot RUST willen komen en tijd voor jezelf willen inplannen. Ik heb speciaal voor jou een aantal beeldhouwweekenden georganiseerd, waarin je je lekker kan laten verwennen. Nog even een fijn plekje voor overnachting opzoeken en het ontspannen kan beginnen.

Beeldhouwweekenden:
  • zaterdag 11 juli en zondag 12 juli € 175,00
  • zaterdag 25 juli en zondag 26 juli € 175,00
  • zaterdag 9 augustus en zondag 10 augustus € 175,00
  • zaterdag 28 t/m 31 augustus € 325,00

De weekenden beginnen om 10:00 uur en eindigen om 16:30 uur. De prijzen van het weekend zijn incl. koffie/thee/lunch en exclusief steen, omdat grote en soort steen sterk afhangt van je persoonlijke wens.

Wil je liever één dag of meerdere weekenden informeer gerust naar de mogelijkheden

Je kunt je opgeven via het contactformulier of bel 06- 19 05-14 69

Tot ziens

Anna Akke Fopma

Terug naar laatste nieuws

Laatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.