Laatste nieuws

Hobby beurs

Portfolio van Staal & Steen beeldhouwen in Friesland

Het spreekwoord “de tijd vliegt” komt bij ons regelmatig voor.

Vorig jaar stonden wij voor het eerst op de Hobby en Vrije tijdsbeurs te Leeuwarden met onze beelden, RVS sokkels, beeldhouwpakketjes, half fabricaat sfeerlichthouders, sieraden van speksteen en gaven we workshops. Vanwege het grote succes van vorig jaar, zijn we het hele weekend van 9/10/11 november weer te vinden in het WTC te Leeuwarden. Natuurlijk nemen we een aantal van ons nieuwste beelden en RVS sokkels mee, zodat je op deze manier kennis kunt maken met de producten van Staal en Steen.

Nieuw in ons assortiment zijn de 3D geprinte dames. De unica van dit kunstwerkje heb ik zelf gemaakt van hardende klei. Daarna is het beeld van klei gescand met een 3D scanner. De ruwe scan wordt daarna bewerkt in 3D software en vervolgens kan deze scan worden geprint met behulp van een 3D printer. Zo leeft het beeld door in andere kleuren en materialen. De dames op de foto zijn geprint met hout-filament. Dit is een biologisch afbreekbaar plastic wat gemaakt is van mais en zaagsel. Hierdoor is het makkelijk te bewerken en te verven/beitsen. De geprinte dames  zullen  in diverse kleuren, materialen en formaten aanwezig zijn op de beurs.

Hiernaast is het natuurlijk weer een leuke uitdaging om iets nieuws te bedenken qua aanbieding en dat is ons gelukt 🙂

Er zijn twee leuke BEURS aanbiedingen. Namelijk één tas gevuld met speksteen-rasp-schuurpapier-en werkwijze voor niet € 12,50 maar voor  € 10,00 of één tas gevuld met sfeerlichthouder-rasp-schuurpapier en werkwijze voor € 12,50.

Tijdens de openingstijden van de beurs geven we een doorlopende workshop sieraad maken van speksteen voor maar € 7,50 (inclusief materialen)

Natuurlijk nemen we hiernaast onze steentjes, speksteenraspen en schuurpapier mee. Dus kom gezellig even langs, of doe mee aan een voordelige workshop speksteen bewerken.

We staan in de creatieve hal met stand 4310.

KOM, KIJK en BELEEF

Anna Akke Fopma

 

 

 

 

Terug naar laatste nieuws

Laatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.