Laatste nieuws

Geduld

Geduld is een schone zaak, hoe vaak horen we dit gezegde niet. Ik hoor het regelmatig en zeg het ook vaak tegen mijn cursisten. Vooral wanneer iets niet wil zoals ze willen dat het gaat. Het gezegde betekent: wie rustig afwacht wordt beloond.

Geduld is ook de titel van een beeld van een cursiste. Toen zij vorig jaar bij mij kwam met een mooie afbeelding van een mooi beeld gehaald van Pinterest, vertelde ik wel dat het mogelijk was om het te maken, maar het zou niet eenvoudig zijn. Zij ging ervoor, vertrouwende op mij en inderdaad het was niet gemakkelijk, ook voor mij niet. Er zat een bepaalde wing niet, die we onder de knie moesten krijgen.

De cursiste schreef als volgt: Inmiddels meer dan een half jaar verder, en dit is het resultaat: oneindig, doorgaand en kleurrijk.

Nooit gedacht dat ik zoveel tijd aan dit kunstwerk zou besteden voordat het in mijn ogen 'af' is. 'Zou' besteden is misschien niet het juiste woord; 'wilde' of 'kon' misschien beter gekozen.

Ik ben tijdens het maken van dit kunstwerk achter gekomen dat ik het vermogen heb ergens op te kunnen wachten. Vandaar de titel "Geduld"

Het toont voor haar een kracht van doorzettingsvermogen en ben super trots op haar. Het is een prachtig eindresultaat, geplaatst op een mooie RVS Sokkel op maat. Samen iets waar je van kan genieten.

Ben jij nu ook opzoek naar een fijn adres waar je wilt beeldhouwen en een mooi beeld wilt maken, of therapeutisch wil werken aan een proces? Geef je dan snel op via het contactformulier.

Maar nog eventjes geduld, de lessen starten weer op dinsdag 15 januari

Anna Akke Fopma

Terug naar laatste nieuws

Laatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.