Laatste nieuws

Creativiteit geen kunst

creativiteit geen kunst - laatste nieuws - Beeldhouwen in friesland
Creativiteit géén KUNST

Het eerste schoolboek is binnen en wat ziet het er leuk en interessant uit. Een denk-,durf en doe boek voor het ontwikkelen van mijn creativiteit. Hoe leuk! Een boek barstensvol oefeningen waarmee ik mijn geest kan stretchen en een nog soepeler denker en doener kan worden.

Het is een boek om je in te verdiepen en mee uit te leven. Dus jullie komen vast nog wel weer één en ander uitgevoerde opdracht tegen op de social media.

Weer naar school

Zaterdag veertien september ga ik weer naar school. Ik heb me ingeschreven bij De Kleine Tiki in Assen. Dit is een school voor kunst, coachen en persoonlijke ontwikkeling. Ik heb gekozen voor het studiejaar “Jezelf in beeld door Creatief Beeldend Werk” en ben erg benieuwd wat het me gaat brengen.

Vervolg Creatief Therapie

Nadat ik het certificaat van Creatieve Therapie in maart 2018 bij het CIVAS met een voldoende heb afgerond, bleef het aan me knagen om me hier nog verder in te scholen. Via mijn netwerk onder kunstenaars, werd ik getipt over deze opleiding.

Eigenlijk was ik, na het bezoeken van de website, direct enthousiast, maar ook iedere keer weer had ik redenen om de inschrijving uit te stellen. Denkende dat ik dit niet kan, dat ik niet creatief genoeg ben, dat ik te weinig tijd heb en de angst wat kom ik allemaal tegen, ben ik wel mentaal wel sterk genoeg, wat kan ik er vervolgens mee?

De doorslag

De uiteindelijke doorslag is de combinatie van zowel mijn werk als beeldend kunstenaar bij Staal en Steen, waar ik met regelmaat tijdens het lesgeven de kennis van de creatieve therapie al inzet. Maar tegelijkertijd ook de koers 2022 die mijn werkgever, het Antonius Ziekenhuis heeft ingezet aan persoonlijke ontwikkeling. Alle medewerkers krijgen deze scholing. Dit kan voor mij wel eens heel interessant worden.

Ik ga het allemaal ontdekken

Anna Akke Fopma

Terug naar laatste nieuws

Laatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.