Laatste nieuws

Beeldhouwlessen zijn weer gestart

Beeldhouwlessen zijn weer begonnen - Laatste nieuws - Staal & Steen - Beeldhouwen in Friesland

Afgelopen week zijn de beeldhouwlessen weer gestart. Heb jij dit nu al eens willen leren? Dan is dit een mooie kans om knopen door te hakken en de technieken van het beeldhouwen onder de knie te krijgen. Op vele dagdelen in de week zijn er mogelijkheden om een beeldhouwcursus te volgen. Kom gerust een keertje langs om te komen kijken of een proefles mee te maken.

Wat maakt beeldhouwen bij Staal en Steen nu zo bijzonder? Ik werk in kleine groepjes van maximaal 6 personen. Je krijgt hierdoor veel persoonlijke aandacht en er is ruimte voor je eigen inbreng. Jij gaat aan de slag om je eigen gewenste beeld te maken. Samen ga ik met je kijken hoe jij dit het beste kunt realiseren.

Er is voldoende beeldhouwgereedschap aanwezig. Voor zowel beginners als voor de gevorderden is er een ruime keus. Ook is er gereedschap aanwezig voor mensen met handproblematiek. Verschillende raspen zijn voorzien met handvaten, zodat deze gemakkelijk in je hand liggen.

Qua Ergo let ik erg op je houding, de hoogte van de beeldhouwbok is hierbij erg belangrijk. Wanneer jij je opgeeft voor een cursus en er is geen geschikte beeldhouwbok op hoogte beschikbaar, dan zorg ik dat dit voor je geregeld wordt. Hiernaast beschik ik in de werkruimte over twee goede afzuigers, die de ruimte zo stofvrij mogelijk houden.

Hiernaast werken we met een 10 rittenkaart (€ 135,00), dit is een mooi systeem. Wanneer je een keer niet aanwezig kunt zijn of je wordt ziek tijdens de cursus, dan blijven je ritten staan en worden niet afgevinkt.

Wat we veel horen is dat ze zich snel bij ons thuis voelen, er heerst een fijne sfeer.

Een cursiste vertelde: ik ben begonnen in november 2018 bij Anna Akke en ik wist meteen, dit is voor altijd! Ontdekken, proberen, durven...wat een mooi proces. En wat fijn dat Anna Akke zo goed ziet en voelt waar ik als cursist behoefte aan heb, soms sturing, soms afstand, soms een duwtje. Met de mensen met wie ik werk ga ik op dezelfde manier creatieve processen aan en kan niet wachten dat een keer samen met Anna Akke te doen in een workshop!!

Enthousiast of nieuwsgierig geworden na het lezen van dit bericht neem dan contact met me op via het contactformulier of bel 06-19051469

Anna Akke Fopma

Terug naar laatste nieuws

Laatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.