Laatste nieuws

Iedere dag héérlijk buiten beeldhouwen.

Beeldhouwen in de zomer - Laatste nieuws - Staal en Steen - Beeldhouwen in Friesland
Iedere dag héérlijk buiten beeldhouwen.

Het is prachtig weer en wij genieten volop. In de ochtend worden de beeldhouwbokken naar buiten gebracht. Zo ook de stofzuiger en alle andere materialen die nodig zijn voor een beeldhouwworkshop, zoals de beitels, raspen en schuurpapier. Wanneer nodig zetten we de parasols uit om enig schaduw te creëren. Het werken in speksteen is gewoon heerlijk om buiten te doen.

Veel aanloop

Er is veel aanloop, de toeristen die naar het dorp Exmorra trekken, hebben over het algemeen veel interesse in de techniek van het beeldhouwen. De cursisten leggen dan met veel plezier het beeldhouwproces uit, maar ook hun eigen beleving. Wat zij ervaren en voelen met beeldhouwen. Dat is voor mij genieten, dat zij met zoveel enthousiasme over hun beeldwerk vertellen, maar soms ook over hun eigen (verwerking)proces.

Zelf aan de slag

Toeristen die per toeval langs komen hebben de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan. Veelal hebben we een oefen steen klaar liggen waar een ieder het beeldhouwen op mag uitproberen. Ook is er de mogelijkheid om een proefworkshop te volgen in hun vakantieweek. Ook worden er dag arrangementen geboekt. Je wordt dan naast het beeldhouwen verwend met een kopje koffie en een stukje Friese oranjekoek en in de middagpauze staat er een lekkere Friese lunch voor je klaar.

Proefles

Wil jij nu ook een proefles beeldhouwen proberen in de maand augustus? Dat kan! Voor slechts € 12,50 inclusief koffie/thee en gebruik beeldhouwgereedschap kun je een beeldhouw les uitproberen. Geef je snel op via het contactformulier of bel 06-19 06 14 69

Groetjes Anna Akke

Terug naar laatste nieuws

Laatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.