Laatste nieuws

Beeldhouwen helpt tegen corona stress | Laatste nieuws

Beeldhouwen helpt tegen corona stress | Laatste nieuws | Staal & Steen | Beeldhouwen in friesland

Het is de week van de werkstress. Uit enquêteresultaten blijkt dat de werk stress en ontevredenheid van mensen toeneemt en dat het risico op een burn-out oploopt naar een miljoen mensen per jaar. Er wordt veel van de mensen gevraagd. Thuiswerken, financiële spanning etc. Het is dus best wel een uitdaging om in balans te blijven. Het is belangrijk dat je naast je werk een manier vind om je te ontspannen.

Corona regels

Inmiddels zijn de beeldhouwcursussen bij Staal en Steen weer gestart met alle regels die eraan verbonden zijn. De groepen zijn iets kleiner, zodat ik de 1 ½ meter kan garanderen. Hierdoor heb ik nog meer de ruimte om je volledige aandacht te kunnen geven die je nodig hebt. De cursisten zijn blij dat zij weer mogen beeldhouwen, het hoofd leeg maken en anderen kunnen ontmoeten. Zij hebben het tijdens de 1e lockdown erg gemist. Voorlopig blijft het nog wel een spannende tijd, maar ik heb er vertrouwen in dat het met Staal en Steen wel goed komt.

Beeldhouwen

“Hakken in steen geeft ruimte om je heen” Een quote die bij ons in het Atelier hangt. Beeldhouwen is een opkikker voor je mentale gezondheid. Door het hakken in steen maak je je hoofd leeg en zorgt voor een mentale ontspanning. Hiernaast is het gezellig om met meerderen in contact te zijn.

Ben jij nu in deze bizarre tijd ook op zoek naar een fijne hobby? Waarbij je helemaal los kan gaan? Geef je dan op via het contactformulier of bel 06- 19051469

Liefs Anna Akke

P.s. heb je mijn nieuwe beeld Loslaten al gezien? Bekijk hem hier!

Terug naar laatste nieuws

Laatste nieuws