Kom tot rust op ons terrasje bij de golle

De Douwe Egberts koffie wordt vers gezet en voor de thee liefhebbers zijn er verschillende smaken thee verkrijgbaar. Hierbij mag natuurlijk een Friese gevulde koek van de echte bakker niet gemist worden. Naast koffie en thee kun je ook bij ons terecht voor diverse smaken frisdrank of lekker verkoelend boerenijs afkomstig van IJsboerdij de Bûterkamp. Tijdens het wachten of na het uitrusten, kun je rustig rondkijken in het gebouw, hier valt van alles te beleven! Zo kun je hier:

  • Leuke cadeautjes en souvenirs vinden, gemaakt door hobbyisten, die wij een warm hart toedragen.
  • Bezichtiging Galerie Staal & Steen, wellicht wordt er ook gewerkt en kun je de kunst van het werken in steen afkijken. Het is ook mogelijk om op afspraak een workshop beeldhouwen te volgen voor een dagdeel, een hele dag of meerdere dagen. Interesse? Bekijk hier het workshop aanbod
    * Open op di t/m za 9:00-16:00. Ook op afspraak mogelijk tel nr. 06 -19 05 14 69/06 - 29 07 37 27.
  • Informatie over de omgekomen bemanning van een geallieerd toestel dat tijdens de Tweede oorlog in de omgeving is neergestort.
  • Informatie en plattegrond van “It Eksmoarster Rûntjse” een wandeling van 1.5 kilometer door het dorp Exmorra. Deze route is gevuld met kunst, cultuur en natuur. In de zomer maanden loopt er kunstroute door het dorp.
  • Bezichtiging van het oude lampenatelier, hier vind je allerlei soorten oude lampen, lampenkappen en meer die Rob Meyer hersteld, er is geen nee te koop. Op afspraak mogelijk telnr. 06-23 08 24 15

In het dorp zijn ook nog diverse bezienswaardigheden te bezichtigen welke gecombineerd kunnen worden met een héérlijke Friese lunch op afspraak. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Koffie en thee de golle teras Staal & Steen
Koffie en thee de golle Staal & Steen
Wil je langskomen met een grote groep in De Golle? Bel: 06 - 19 05 14 69 of reserveer via het contactformulier

Contactformulier