Jan Zeeders

In 2014 heeft Jan Zeeders zijn eerste RVS sokkel gemaakt voor Anna Akke Fopma. Op deze sokkel kregen wij vele positieve reacties wat heeft geleid tot het maken en experimenteren van nieuwe sokkels in verschillende soorten en maten. In de afgelopen jaren zijn de RVS sokkels doorontwikkeld en heb ik al vele klanten blij kunnen maken. Inmiddels hebben wij een ruim assortiment sokkels voor u samengesteld. Tevens bestaat de mogelijkheid om sokkels bij ons op maat te bestellen naar eigen wens en/of ontwerp.

Naast de RVS sokkels maak ik sinds 2015 ook RVS urnen. Deze zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Ook hier bestaat de mogelijkheid om de urn op maat te bestellen en u eigen wensen en/of ontwerp in het product te verwerken. 

Kom gerust eens langs in ons open atelier met uw beeld, object of kunstwerk en ontdek ons breed assortiment in RVS sokkels en urnen. Graag adviseren wij u bij het maken van een keus. Welke RVS sokkel past goed onder het voor u zo belangrijke beeld, deze mag namelijk niet teveel aandacht vragen.

Jan Zeeders