Dineke Prins

Bolsas unieke handgemaakte tassen. Tassen die de persoonlijkheid van de mens vangt. Een tas die speciaal voor jou gemaakt is en net zo uniek als de persoon waarvoor hij is. Bij Bolsas is handwerk, liefde voor stoffen en vakmanschap weer belangrijk. Wabi Sabi is erkennen dat perfectie niet bestaat maar dat schoonheid wordt gevangen in de imperfectie.

Duurzaamheid en hergebruik van oude prachtige materialen waardoor het bij een Bolsas tas een nieuwe leven krijgt. Zoals de rode leren stoel waar haar overleden man zo graag in zat. De stoel is kapot, het leer is verwerkt in een prachtige foto tas. Het leer wordt in het gebruik steeds mooier. Een tas mag slijten en gebruikt worden.

Of heb je een favoriet kunstwerk en wil je dat in je tas? Ik werk samen met verschillende kunstenaars en verwerk de schilderingen in mijn tassen. Hiermee onderscheid je wie je bent, en wat je uitdraagt.

Of het oude lekke luchtbed, gooi je het weg of geef je het materiaal een nieuwe kans? Bolsas heeft het materiaal verwerkt in stoere tassen met een knipoog naar de zeilmakerij. Ben je op zoek naar DE TAS, kom langs, en laat je inspireren!