Creatieve therapie beeldend

Zit je in de knoop en vind je het eng om in een groep je gevoelens en emoties te laten zien?

Dan is er de mogelijkheid bij Staal & Steen om één op één te gaan beeldhouwen. Creatieve Therapie Beeldend helpt je bij het vormgeven aan verdriet. Het verdriet, de boosheid wat diep van binnen zit, kun je doormiddel van (heel) hard hakken naar buiten laten komen. Dit kan gaan om het overlijden van een dierbare, het verlies van je werk, het verlies van je gezondheid, maar ook bij een echtscheiding kan beeldhouwen helend werken. Dit kan pijnlijk of confronterend zijn, maar het lucht wel op.

Beeldhouwen geeft rust en ontspanning. Het helpt je stapje voor stapje op weg, terug naar de werkelijkheid. Ik heb zelf ervaren wat het is om afscheid te nemen van een dierbare en hierdoor verlies van werk. Ik ben gaan beeldhouwen en heb ontdekt dat dit mij steun geeft om met diverse emoties om te gaan. Je haalt hier kracht uit om door te gaan. Ik coach je graag om op zoek te gaan naar je werkelijke gevoelens, die vaak diep van binnen verstopt zitten.

Je kiest een steen uit die jou aanspreekt om jou beeld van te maken. Hierna ga je aan de slag, met jou proces.

Wanneer je ontstane beeld klaar is, kun je het beeld door ons op een RVS sokkel of urn laten plaatsen. Deze zijn in vele maten leverbaar en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

  • Je hebt geen beeldhouw ervaring nodig, het gaat om jou verwerkingsproces!
  • Kosten per uur: € 65,00 inclusief koffie/thee en gebruik van aanwezige gereedschappen (exclusief steen).
  • Ook is het mogelijk om één dag of meerdere dagen te komen beeldhouwen
Creatieve therapie beeldend | Staal en steen
Interesse? Bel: 06-19 05 14 69 of reageer via het contactformulier

Contactformulier