Beeldhouw pakketje

De steen is verpakt in een Organza zilver zakje en is, ongeveer 8x4x5cm, wat nog bewerkt moet worden. Verder tref je een rasp, een grof stukje schuurpapier en diverse soorten water schuurpapier.

Je begint met de bijgesloten rasp. Ga in een gemakkelijke houding staan, met beide benen goed op de grond, of ga gemakkelijk zitten met een handdoek op schoot. Het avontuur gaat beginnen. Met de rasp maak je een vorm in de steen. Eventueel kun je ook een huishoudmesje gebruiken om de steen te snijden.

Wanneer de vorm is naar jou wens, begin je met het gaas schuurpapier om de krassen weg te schuren. Dit schuurpapier niet nat gebruiken. Vervolgens gebruik je de rest van de schuurpapier lagen, totdat je steentje helemaal glad is geworden.

Het kan ook zo zijn, dat je juist een stukje steen ruw wil houden, helemaal prima. Het wordt jou beeldje. Wanneer het beeldje voor jou klaar is zet je deze in de was. Je kunt het beeldje eventueel weer in het Organza zakje terug doen en als cadeau weggeven.

Rust en ontspanning

Het werken met deze steen geeft je uren plezier. Door bezig te zijn met deze steen wordt je rustig en het maakt je hoofd even leeg.

Beeldhouw pakketje Producten Staal en steen
Beeldhouw pakketje bestellen
Voor slechts € 14,95 (incl.verzendkosten)

Bestel nu

Beeldhouw pakketje bestellen

Vul onderstaande gegevens correct in en je ontvangt zo snel mogelijk een betaalverzoek via de app. Of maak € 14,95 over op Giro NL89INGB0006092637 t.n.v. Staal en Steen o.v.v. Beeldhouw pakketje en je naam.
Wanneer het bedrag op de bankrekening is ontvangen, wordt het beeldhouw pakketje naar je toegestuurd. Je gegevens worden éénmalig gebruikt om te zorgen dat je unieke beeldhouw pakketje zo snel mogelijk bij je op de mat ligt en aan de slag kan gaan.


    MevrouwDe heer    Betaalverzoek via whatsappOvermaken via de Bank