Nieuws

Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van alle nieuws omtrent Staal en Steen.

Workshop schilderen vanuit je hart

Heb je zin om laag over laag te schilderen, en zo steedseen laagje dichter bij jezelf te komen?Dit kan op zondag 22 oktober in Exmorra. Van 10:00 tot 16:00 krijg je de kans om puur van uit je gevoel t..

Lees meer »

Kunst in de Tuinen

Ook in dit jaar kunt u weer genieten van de unieke expositie Kunst in de Tuinen. Voor de 2e editie exposeren maar liefst 24 kunstenaars hun kunstwerken in de tuinen van Exmorra. Unieke spiegelmoza&ium..

Lees meer »

Opening expositie diverse kunstenaars

Vanaf 18 februari is er een nieuwe expositie te bewonderen in de Galerie van Staal & Steen. Deze expositie bevat werken van diverse kunstenaars. Tijdens de opening van de expositie op 18 februari ..

Lees meer »

Anna Akke Fopma nu officieel cultuur aanbieder voor scholen

Op 7 december 2016 heeft Anna Akke Fopma het certificaat cultureel aanbieder voor scholen ontvangen. Hiermee kan ze kinderen in aanraking laten komen met beeldhouwen. Het doel van Anna Akke is om ook ..

Lees meer »

Workshop sfeerlichthouder maken

In de donkere winterse dagen is het fijn om wat sfeer in de huiskamer te brengen. Tijdens deze workshop leert u om een sfeerlichthouder te maken. Gezellig voor op de tafel.  ..

Lees meer »

De leukste kerstmarkt ooit

Verkoop vanuit de schuur, garage, woonkamer, hal, tuin. Waar lampen hangen is wat te doen. Deze unieke kerstmarkt vindt plaats op 9 december van 17:00 uur tot 21:00 uur in de onderstaande straten,&nbs..

Lees meer »

ACTIE in de Kerk van Wieuwerd

Van donderdag 24 augustus tot en met zondag 28 augustus bent u welkom in de kerk van Wieuwerd om kennis te maken met kunst van Staal, Steen, Vilt, Hout en Glas. U bent welkom van 11:00 uur tot 17:00. ..

Lees meer »

Nazomer acties

Wilt u eens kennis maken met beeldhouwen? Profiteer dan nu van de nazomer acties bij Staal & Steen. ..

Lees meer »

Expositie ZoFier-Zusje

Het Beeld "De Stap" is vanaf morgen tot 1 september te bezichtigen bij ZoFier zusje op het Sûd 114 te Workum. Openingstijden Woensdag t/m zondag van 12.30 - 17.00 uur. ..

Lees meer »

Kunst in de Tuinen

Wij nodigen u van harte uit om de feestelijke openng van "it Eksmoarster Rûntsje" bij te wonen. Na heel veel uurtjes inspanning door eigenlijk het hele dorp willen wij u vol trots het eindresult..

Lees meer »

Uitvaartbeurs 5 Juni

Wij heten jullie deze dag samen met nog 45 unieke ondernemers welkom op de Uitvaartbeurs te Gorredijk. Van 11:00 - 17:00 mogen wij u informeren over de Beeldhouwworkshop Verwerken van Verdriet. Hierna..

Lees meer »

Paradepaadje Kunst en Cultuurroute

Wij heten jullie deze dagen welkom in het kerkje van Wieuwerd, waar wij onze RVS urnen lijn presenteren. Tevens kunnen jullie kennismaken met de workshop verwerken van verlies. Hierbij wordt niet alle..

Lees meer »

Beeldhouwworkshop Verwerken van Verlies

Verwerken van verdriet Beeldhouwen geeft je rust en ontspanning. Het helpt je stapje voor stapje op weg, terug naar de werkelijkheid. Als geen ander weet ik wat het is om afscheid te nemen van een di..

Lees meer »

19 december Open Dag

Open dag Staal & Steen in Exmorra Op zaterdag 19 december houdt Staal & Steen in Exmorra een open dag voor alle belangstellenden. In een expositie zijn beeldhouwwerken van Anna Akke Fopma en ..

Lees meer »

Bolletongersdei 1-10-2015

Raad het juiste gewicht van de steen tijdens bolletongersdei 1-10-2015 Het juiste gewicht van de steen was 7 kilo en 325 gram. Onder de 147 deelnemers van de aktie, waren er 2 winnaressen, deze zij..

Lees meer »

Paradepaadje Kunst & Cultuurroute

Wij zijn met onze RVS Sokkels / Urnen / Zuilen en beelden te vinden in de pastorie/pastorietuin van Lutkewierum. Jullie zijn van harte welkom en zouden het leuk  vinden om jullie te ontmoet..

Lees meer »

Video Innerlijk Kind

..

Lees meer »

Per januari 2015 mooie workshop ruimte

Per 1 januari beschikken we over een mooie workshop ruitme. Deze is geschikt voor het geven van beeldhouwworkshops en cursussen. Zie voor meedere informatie de pagina workshops...

Lees meer »

December actie

..

Lees meer »

1-2 november Kunstbeurs Art Assen

Komend weekend staan we op de kunstbeurs Art in Assen. Hierbij zijn jullie van harte welkom. Tot ziens Jan & Anna Akke..

Lees meer »

Artikel BolswardsNieuwsblad

Klik hier om het hele artikel te lezen...

Lees meer »

Krokodillenkop

Deze krokodillenkop is te logeren bij Galerie Staal&Steen.....

Lees meer »

Een nieuw beeld Vogel Harry

..

Lees meer »

De vleugels van mijn vlucht....

Onderstaand bericht heeft mij kippenvel bezorgd, dat mijn duif mensen die het nodig hebben kracht mogen putten uit de vleugels van mijn vlucht.... ik wordt hier stil van ... wat een waardevol gebaar....

Lees meer »

Open dag Exmorra - Allingawier

Op zaterdag 7 juni van 13.00 tot 17.00 uur worden de deuren in Exmorra opengezet. U kunt binnen kijken bij een grote verscheidenheid aan bijzondere bedrijven en mensen met een speciale hobby. Hobby&r..

Lees meer »

Galerie Staal&Steen

Vanaf 5 mei is  "Galerie Staal&Steen" te bezichtigen op dinsdag, woensdag en zaterdag. In het hoogseizoen ook op zondagen geopend. Tevens bent u welkom op het terras voor een kopje koffi..

Lees meer »

Actie voor Kika

Tentoonstelling Beelden ‘Hoop’ 26 Maart t/m 21 apriluit de handen van 21 deelnemende kunstenaars!De opening wordt verricht door Anita Eisses op 26 maart om 16.30 uur.Na de opening ku..

Lees meer »

Kranten artikel zaterdag 6 juli FriesDagblad

..

Lees meer »

Community Art Project

Eind januari was er een lezing Van Iris Honderdos en Arno Peeters over Community Art. Hun enthousiasme over de projecten en de uitvoering ervan, maakten mij nieuwsgierig. Ik besloot mee te gaan doen ..

Lees meer »

Facebook Twitter Google LinkedIn Email